Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Brandwacht Amsterdam

S2N levert repressieve brandwachten bij u op locatie in Amsterdam. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten staan 24/7 voor u klaar om de veiligheid te waarborgen voor uw bedrijf, evenement, bij onderhoud aan een bedrijfspand of bij andere risicowerkzaamheden. Zo voorkomt u incidenten, voldoet u aan de veiligheidseisen en kunt u de bedrijfsprocessen continueren.

 

  • Professionele brandweerveiligheidsdiensten volgens de wettelijke normen
  • Brandwachten binnen 2 uur op locatie in Amsterdam
  • Voldoe aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij en toezichthouder
  • Rijksgediplomeerde (repressieve) brandwacht

 

Wilt u een brandwacht inhuren of wilt u advies over brandveiligheid en brandpreventie voor uw bedrijf, pand of evenement in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar via 088 - 11 20 600 en binnen 2 uur bij u op locatie.

 S2N staat voor u klaar in een situatie waarin elke seconde telt

Wanneer schakelt u een brandwacht in?

In diverse situaties is het door een toezichthouder, verzekeringsmaatschappij of de wetgeving vereist om een brandwacht in te schakelen voor de veiligheid. In zo’n situatie kunt u een beroep doen op brandweerpersoneel van S2N. Zo waarborgt u de brandveiligheid van uw pand, bedrijf of evenement en voldoet u aan de veiligheidsnormen. Een brandwacht schakelt u onder meer in bij:

 

 

Repressief brandweerpersoneel huren

S2N levert Rijksgediplomeerde (repressieve) brandwachten. Dit betekent dat ze zeer bekwaam en ervaren zijn met brandbestrijding, hulpverlening én gevaarlijke stoffen. Een repressief brandwacht is opgeleid door de overheid en moet zich regelmatig laten keuren. Bij brandgevaarlijke situaties stelt de verzekering vaak hoge eisen, waardoor een Rijksgediplomeerd brandwacht nodig is.

 

Brandwacht op locatie in Amsterdam

Wilt u een brandwacht huren in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor informatie over de mogelijkheden of advies voor brandveiligheid staan we voor u klaar. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken via 088 - 11 20 600.

 

DIRECT EEN BRANDWACHT INHUREN