Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Brandwacht inhuren: in 2 uur brandwachten op locatie

Rijksgediplomeerde brandwachten van S2N huren: brandveiligheid- en preventie voor bedrijven. In 2 uur op locatie in Nederland. 24/7 bereikbaar via 088 11 20 600.

Brandwacht bouwkundige aanwijzing

In Nederland dienen alle panden te voldoen aan veiligheidsvoorschriften van de overheid. Vaak handhaaft de gemeente samen met de overheidsbrandweer de naleving van deze voorschriften. Indien het pand niet voldoet aan de regels kan de brandweer een bouwkundige aanwijzing afgeven, waarin geëist wordt een of meerdere brandwachten op de locatie te stationeren. De brandwachten staan dan garant voor de brandveiligheid zolang niet aan de voorschriften wordt voldaan. Over het algemeen worden Rijksgediplomeerde brandwachten geëist.

 

Brandwacht inhuren bij een bouwkundige aanwijzing

S2N is gespecialiseerd in de detachering van Rijksgediplomeerde brandwachten. Onze brandwachten dragen zorg voor de brandveiligheid van uw pand. Ook voor bijvoorbeeld een project of tijdens constructie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u brandwachten inzetten. Heeft u een bouwkundige aanwijzing ontvangen en is er een brandwacht vereist? We staan graag in voor de veiligheid van uw bedrijf.

 

Neem contact op met S2N

Voor meer informatie of voor het inhuren van brandwachten zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken via 0180 397 124.