Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Brandwacht inhuren: in 2 uur brandwachten op locatie

Rijksgediplomeerde brandwachten van S2N huren: brandveiligheid- en preventie voor bedrijven. In 2 uur op locatie in Nederland. 24/7 bereikbaar via 088 11 20 600.

Brandwacht uitval brandmeldinstallatie (BMI)

Een brandmeldinstallatie kan wegens onderhoud of storingen tijdelijk niet werken. Omdat daardoor de brandveiligheid in het geding komt, kan men dan een beroep doen op brandwachten. Zij vervangen dus eigenlijk tijdelijk de brandmeldinstallatie. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten kunnen 24/7 aanwezig zijn, zodat uw bedrijfsactiviteiten ongehinderd door kunnen gaan.

Storing of uitval van brandalarm

De brandmeldinstallatie heeft een belangrijke functie, namelijk het detecteren van rook- en brandontwikkeling en het alarmeren van de aanwezige personen in het pand. Als uw brandbeveiliging niet werkt, dan is het verstandig om spoedig professioneel toezicht in te zetten. Onze brandwachten nemen de waarneming van de brandmeldinstallatie over en treden direct op indien er rook- of brandontwikkeling ontstaat.

Een brandwacht inhuren

Is uw brandmeldinstallatie uitgevallen of is er een storing bij de brandmeldcentrale? Neem dan contact op met S2N om een brandwacht in te huren. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.