Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Brandwacht binnen 2 uur op uw locatie

S2N helpt u met uw veiligheid. Wij leveren 24/7 rijksgediplomeerde brandwachten.

Brandwacht bij uitval brandmeldinstallatie (BMI) of sprinkler

De brandmeldinstallatie heeft een belangrijke functie: het detecteren van rook- en brandontwikkeling en het alarmeren van de aanwezige personen in het pand.

Een sprinklerinstallatie is een automatisch brandblussysteem, dat een brand automatisch, snel en effectief kan bestrijden. Als een sprinkler zijn werk goed doet, zijn de gevolgen van een brand minimaal.

 

Maar als de brandmeldinstallatie of sprinklerinstallatie storingen hebben of tijdelijk niet werken door onderhoud of verbouwing in het pand, kan de brandveiligheid in het geding komen. Het is dan nodig om brandweermensen in te zetten, die extra goed toezicht kunnen houden op de brandveiligheid. Deze mensen kunnen direct daadkrachtig ingrijpen als er toch iets gebeurt.

 

De Rijksgediplomeerde brandwachten van S2N zijn 24/7 beschikbaar, zodat uw bedrijfsactiviteiten ongehinderd door kunnen gaan. Zij treden direct op indien er rook- of brandontwikkeling ontstaat.

Is uw brandmeldinstallatie uitgevallen, is er een storing bij de brandmeldcentrale of doet uw sprinkler het tijdelijk niet? Neem dan contact op met S2N!