Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Preventieve gezondheidschecks

Het COVID-19 (Coronavirus) is inmiddels gesprek van de dag. Iedereen wordt geraakt door dit virus en moet nadenken over de effecten op bedrijfsprocessen. De ontwikkelingen in Nederland zorgen ervoor dat er een behoefte ontstaat om preventieve gezondheidschecks uit te voeren bij bijvoorbeeld de toegang tot uw bedrijfsterrein. Het doel? Ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen gecontinueerd kunnen worden en de kans op besmetting met het Coronavirus wordt verkleind.

 

S2N Fire & Rescue heeft de afgelopen week al een aantal klanten kunnen helpen met het uitvoeren van preventieve gezondheidschecks, o.a.in de haven van Keulen en bij een industriële klant in Zeeland. Naast een check op lichaamstemperatuur worden er vragenlijsten gebruikt om een inzicht te krijgen in de achtergrond van de bezoeker; is deze persoon recentelijk in risicogebieden geweest en/of in contact geweest met (potentieel) besmette personen? Deze gegevens worden gedeeld met uw bewakingsorganisatie die op dat moment kan beslissen of de betreffende persoon al dan niet toegang krijgt tot uw bedrijfsterrein.

 

S2N deelt graag de ervaringen en eventueel kunnen we helpen bij de uitvoering. Wij zijn 24/7 bereikbaar en wanneer nodig binnen 2 uur op locatie! Neem contact met ons op via: 088 – 11 20 600 of stuur een e-mail naar info@s2n.nl.