Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

S2N opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Na de aankoop van het nieuwe pand in Rotterdam aan de Driemanssteeweg, gaat S2N ook een nieuwe locatie openen in Amsterdam. Het pand is gevestigd aan de Limmerick 5 in Amsterdam-West op bedrijventerrein Sloterdijk.

,,Voor S2N is er potentie in en rondom Amsterdam,” legt directeur Ralph Potappel uit. ,,We hebben projecten in Amsterdam lopen, waardoor het voor ons goed is om fysiek aanwezig te zijn om structureel te kunnen groeien.” Door een locatie in Amsterdam te openen, zijn de klanten van S2N in Noord-Nederland beter te bereiken. S2N heeft nieuw personeel aangesteld in de buurt van Amsterdam, waardoor de regio bediend kan worden.

De vestiging in Amsterdam wordt samen met partnerbedrijven TSA Safety Services en Inprevo betrokken. Samen met 5 andere veiligheidsbedrijven zit S2N in The Safety Network, een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg. Ralph Potappel is blij om gezamenlijk met Inprevo en S2N deze stap te maken: ,,Door met elkaar een locatie te openen, bundelen we onze krachten en expertises om onze positie in het noorden van Nederland de versterken.”

Het pand wordt ingedeeld als kantoorruimte en er worden leslokalen gecreëerd. De loods wordt gebruikt als oefenhal om o.a. BHV-trainingen in te geven. Op 1 maart hopen de bedrijven het pand te betrekken.

Adres: Limmerick 5, 1046 AR Amsterdam