Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Werken tijdens COVID-19 bij onze klant BP Refinery Rotterdam

MEDEWERKER AAN HET WOORD

Michel van Die, Bevelvoerder S2N Fire & Rescue

 

"Werken bij BP is zeker veranderd sinds de corona crisis. Er zijn bijvoorbeeld veel minder mensen on site, iedereen die thuis kan werken doen dat dan ook. Verder zijn er veel voorzorgsmaatregelen vanuit BP genomen d.m.v. PBM’s en protocollen. Hierbij moet je denken aan mondkapjes, latex handschoenen, desinfectiemiddelen. Alles wordt gedaan om besmetting te voorkomen.

 

Mijn werkzaamheden op BP zijn er heel wat! Het uitvoeren van controles van brandweer equipment, voertuigen, haakcontainers, blussystemen, bluswaternet, bluswaterpompen, brandmeldinstallaties en sprinkler systeem testen. Ook de trainingen tijdens de shift zijn onderdeel van mijn werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan herhaling ademlucht, gasmeten, alky training, kleine blusmiddelen, nooddesk training, trainingen met de repressie ploeg , trainingen EHBO en chauffeurs training.

 

Daarbij doe ik ook de keuringen en reparaties van de ademlucht toestellen en maskers, keuring en reparatie gasdetectie toestellen. Uitgifte PBM middelen aan de uitgiftebalie en zo zijn er nog veel meer werkzaamheden. Elke dag is weer anders en dat maakt het werk ontzettend leuk. Bij BP hebben we een heel leuk team die veel voor elkaar over hebben, leuke collega’s en het is heel divers werk.

 

Het leuke van werken bij S2N is dat het een open en sociaal bedrijf is waar je altijd terecht kan!"

 

Meer weten over S2N? Bekijk hieronder onze nieuwe bedrijfsfilm.