Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Over ons

Ontdek waar S2N voor staat.

Over ons

Een incident wil je te allen tijde voorkomen. Maar als het toch misgaat, zorgen wij dat er een team klaarstaat om het incident zo effectief mogelijk te bestrijden. De veiligheid van mensen en het behoud van de waardevolle middelen, daar gaat het om! S2N Fire & Rescue staat 24/7 klaar om hierbij te helpen.

 

S2N Fire & Rescue is gespecialiseerd in de detachering van brandwachten, repressief brandweerpersoneel en Emergency Response Teams. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen binnen twee uur mensen op locatie leveren. Onze grote flexibele schil maakt het mogelijk om ad hoc op te treden en een volledige bezetting te kunnen garanderen.

 

Brandweerpersoneel van S2N Fire & Rescue is gepassioneerd, vakbekwaam, bezitten alle benodige dipoloma's en kunnen direct worden ingezet. In alle omstandigheden en in alle gevraagde brandweerfuncties.

 

Bekijk hieronder onze certificaten:

 

S2N Fire & Rescue maakt onderdeel uit van The Safety Network. The Safety Network is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg die elkaar aanvullen en versterken in het bieden van kwaliteit, kennis, betrouwbaarheid en innovatie.