Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Over ons

Wij maken duidelijke afspraken en denken graag mee met onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn onze mensen 24/7 binnen 2 uur inzetbaar in Nederland.

Referenties S2N

Yara Sluiskil is een productievestiging van het Noorse bedrijf Yara International dat wereldwijd in 52 landen vestigingen heeft. Het is de grootste kunstmest­fabriek in Noordwest-Europa. Op het terrein van Yara staan moderne fabrieken die qua veiligheid en technologie tot de top van de wereld behoren.

S2N levert Bevelvoerders aan de bedrijfsbrandweer van Yara.

 

Frits van Zadelhof | Commander Fire-Brigade van Yara Sluiskil aan het woord: 

 

"S2N levert echt hetgene wat wij wilden en andere bedrijven kunnen dat niet. Eigenlijk loopt de samenwerking met S2N altijd goed. S2N levert ook altijd een goede planning af."

 

 

 

Gunvor Petroleum Rotterdam is gevestigd in het Rotterdamse havengebied. Deze moderne raffinaderij en het internationale distributiecentrum hebben directe toegang tot de open zee en het Europese achterland. Gunvor heeft een aangewezen bedrijfsbrandweer.

 

Bert Groeneweg | Brandweercommandant Gunvor Petroleum Rotterdam aan het woord:

“S2N is de enige in zijn soort door levering van echt ervaren brandweerlieden. Dit heb ik bij Gunvor wel ervaren. S2N onderscheidt zich van anderen omdat de mensen zeer flexibel zijn, meewerken en meedenken. S2N levert deskundige mensen op diverse brandweerniveaus.

Opdrachtgevers worden blij van het principe “Men vraagt en wij draaien”. S2N voldoet hier aan.”

 

Op de vraag waar S2N in kan verbeteren is het antwoord van Bert:

“Het verloop van personeel proberen te verminderen. Kennis en kunde blijft hierdoor binnen. Het steeds opleiden van nieuwe mensen (door opdrachtgevers) kost dan minder energie en tijd en natuurlijk ook geld.

Ik beveel S2N regelmatig aan bij andere bedrijven.”

 

 

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie om te groeien en zich te ontwikkelen. Of het nu gaat om optimale (brand)veiligheid, een compleet georganiseerde stop, ultieme procesoptimalisatie of een efficiëntere infrastructuur. Sitech zet expertise en innovatie in als tools om voorop te lopen.

De bedrijfsbrandweer is een groot onderdeel hiervan en verzorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week, industriële brandweerzorg op de Chemelot site in Geleen. De bedrijfsbrandweer beschermt mens en fabriek en zij doet er alles aan om de gevolgen van incidenten voor omgeving en milieu te beperken. 

 

S2N is er trots op om brandweerpersoneel aan Sitech Services te leveren.

 

Wim Tholen | Manager Operations Dagsupport | BU Fire Brigade & Security van Sitech Services geeft aan:

“S2N levert brandweerpersoneel aan ons en zorgt voor de flexibele beschikbaarheid van de brandweer door het leveren van rijksgediplomeerde brandwachten.

Zij zorgt voor invulling van verschillende brandweerfuncties met de juiste opgeleide medewerkers voor onze brandweer en omdat S2N rijksgediplomeerde brandwachten levert, zijn zij uniek t.o.v. andere leveranciers, die vaak alleen maar brand- en veiligheidswachten leveren. S2N is echt flexibel en zorgt dat altijd de juiste mensen beschikbaar zijn.”

 

Op de vraag waar S2N in zou kunnen verbeteren, antwoordt Wim:

 “Voor de bedrijfsvoering van Sitech dienen de mensen van S2N ook VCA en het diploma flensmonteur te hebben. Niet iedereen heeft dit. Als de mannen allemaal deze opleidingen zouden behalen, zou de dienstverlening nog completer zijn. Dat terzijde zou ik S2N zonder twijfel aanbevelen bij andere organisaties.”

 

 

 

 

BP raffinaderij Rotterdam (BPRR) is één van de grootste raffinaderijen van West-Europa en verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie (jaarlijks 19 miljoen ton). S2N heeft al jarenlang een goede relatie met BP en levert Bevelvoerders aan de bedrijfsbrandweer. Op afroep worden ook regelmatig gaspakdragers geleverd.

 

 

Erik van Nes | C&CM & Security Manager en Rick van Zanten | Fire Leader vertellen:

 

“Doordat wij behoefte hadden aan repressief personeel zijn wij op het spoor van S2N gezet. Na een opstartfase hebben wij meteen de samenwerking voortgezet, want S2N is een zeer betrouwbare partner gebleken en staat ons altijd bij met raad en daad .

Wij zien S2N als een professionele organisatie die snel en adequaat op vragen vanuit ons bedrijf kan leveren, met gedegen opgeleide personen alwaar de vraag naar is.

S2N onderscheid zich door zich op te stellen als een betrokken partner, niet noodzakelijk met een winstoogmerk en levert hoogwaardig brandweerpersoneel, zelfs met korte aanvraagtijden!”

 

Als er wordt gevraagd waar S2N in kan verbeteren, reageren de heren: “Voor ons is hetgeen S2N levert van zeer hoge kwaliteit. Het zijn misschien punten en komma’s waar de verbetering zou kunnen liggen.”

En op de vraag: “Zou u ons aanbevelen bij andere organisaties?”, was het antwoord: “Volmondig JAZEKER!”

RelyOnNutec verzorgt veiligheids- en survivaltrainingen en helpt organisaties in de olie-, gas- en windindustrie en in de maritieme en industriële sector om de veiligheid voor hun medewerkers en klanten te verhogen.

 

Mandy Heijnen | Teamleader instructie RelyOn Nutec aan het woord:

 "Als opleidingscentrum voor publieke en industriële brandbestrijding maken wij gebruik van ervaren assistenten bij onze brandtrainingen. De assistenten werken nauw samen met onze instructeurs op het gebied van veiligheid en het opleiden van brandweerpersoneel. 

Wij bevelen S2N zeker aan bij andere organisaties, want bij S2N is geen enkele vraag teveel, er wordt meegedacht in oplossingen en S2N komt altijd wel met suggesties.

Onze branche schakelt snel in hoeveelheid trainingen en klantvragen waardoor wij een dynamische planning hebben en S2N schakelt net zo snel mee met ons. Dat zorgt ervoor dat wij de klanten sneller tegemoet kunnen komen in hun wensen."

 

 

Falck Fire Services en S2N zijn al jarenlang partners van elkaar. Falck Fire Services is een Deense organisatie, die sinds 2011 operationeel is in Nederland. Falck levert brandweeroplossingen, waaronder het faciliteren van bedrijfsbrandweren aan diverse organisaties.

 

Berthil van den Poll | Commercial Manager van Falck vertelt over de samenwerking: 

 

"S2N levert brandwerpersoneel aan Falck Fire Services. Niet enkel vaste mensen, maar ook een flexibele schil. Door een deel van ons brandweerpersoneel bij S2N te betrekken creëren wij voor onszelf flexibiliteit in onze bedrijfsvoering.

S2N schakelt snel en de mensen zijn zeer oplossingsgericht. Het geeft ons een gerust gevoel dat we S2N “achter de hand hebben” bij personele uitdagingen. Het is belangrijk om met elkaar goed af te stemmen welke eisen er worden gesteld aan het personeel wat op dat moment nodig is bij de opdrachtgever.  Als dit duidelijk is kan S2N de juiste mensen benaderen en inzetten.

Wij zien S2N niet alleen als leverancier, maar ook als partner. Wij hebben een partnership voor  “nubrandblussen.nl” en ook op andere gebieden helpen S2N en Falck elkaar om tot de meest efficiënte oplossing te komen voor onze klanten". 

 

De verhuurafdeling van Kenbri Fire Fighting biedt verhuur van brandbestrijdingsmaterialen, pompen en diverse brandweervoertuigen aan. Het materieel voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van deze tijd waaronder ook een speciale 24-uursservice. In het geval van calamiteiten biedt dit klanten (en niet-klanten) de mogelijkheid om binnen-no time het juiste materiaal op locatie te krijgen.

 

George Pape | Manager Rental Service van Kenbri aan het woord:

"S2N levert ons divers personeel: meestal brandweergericht en gecertificeerd, of het nu gaat over een manschap, pompbediende of bevelvoerder. Ook een gehele bemanning voor onze voertuigvloot is geen uitzondering. 

Ook voor diverse back-up / pomp opdrachten in de petrochemische industrie worden de mensen door S2N geleverd.  S2N is voor ons dus de ideale partij om onze personele uitdagingen op te lossen, waar zij ook altijd in slagen door hun flexibiliteit en meedenkend vermogen."

 

Kenbri heeft samen met S2N en Falck Fire Services een partnership: Nubrandblussen (zie www.nubrandblussen.nl) . Als de overheidsbrandweer besluit om al dan niet de afhandeling van de nablussing of opruimwerkzaamheden “terug” te geven aan het bedrijf of de organsitie waar het incident plaatsvindt, kan Nubrandblussen worden ingeschakeld. 

 

George: " Wij zouden S2N zeker aanbevelen aan andere klanten, zeker ook omdat wij werken in een omgeving waarin veiligheid voorop staat en S2N altijd met gekwalificeerd personeel werkt."