Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Over ons

S2N staat klaar voor situaties waarin elke seconde telt! Ons brandweerpersoneel is 24/7 binnen 2 uur inzetbaar in Nederland.

S2N is partner van The Safety Network

The Safety Network

The Safety Network is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg die elkaar aanvullen en versterken in het bieden van kwaliteit, kennis, betrouwbaarheid en innovatie.

Kwaliteit - The Safety Network bestaat uit gecertificeerde bedrijven. De bedrijven zijn specialist in hun branche en leveren een hoge kwaliteit aan producten en diensten.


Kennis - 
The Safety Network vergroot het kennisniveau van de medewerkers en daarmee het totaal aanbod van de gegroepeerde bedrijven.


Betrouwbaarheid - 
De bedrijven van The Safety Network hanteren een eerlijke prijsstelling. Het zijn financieel gezonde bedrijven en kennen geen verborgen risico's voor hun klanten.


Innovatie - 
De specialisten van de verschillende bedrijven vormen een vooruitstrevend innovatieplatform.

 

Meer informatie over The Safety Network.  

Uw Safety Network Partner voor veiligheidstoezicht.Uw Safety Network Partner voor detachering van repressief brandweerpersoneel.

 

 

 

 

 

Uw Safety Network Partner voor beveiliging.

Uw Safety Network Partner voor veiligheidsconsultancy, BHV-trainingen & veiligheidsmiddelen. 

Uw Safety Network Partner voor hoger veiligheidskundig advies & opleidingen.

 

 

 

 

 

 

Uw Safety Network Partner voor logistieke en technische veiligheidsopleidingen.

 

 

 

 

Uw Safety Network partner voor veiligheidsadvies, detachering veiligheidspersoneel, veiligheidsmiddelen & service en opleiding & training in het hoge Noorden.