Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Antwoorden op FAQ

 • Diensten S2N

  • Ik heb geen Brandweer. Kan ik S2N wel inhuren?

   S2N levert repressieve brandwachten, die uw organisatie ook prima kunnen ondersteunen bij onderhoud of testen van brandweermaterieel zoals slangen, hydranten, voertuigen, etc. Wij gaan graag met u in gesprek om te bepalen of wij aan uw vraag kunnen voldoen.
  • Er is binnenkort onderhoud aan de sprinklers. Kan S2N mij helpen?

   S2N helpt bedrijven waarvan het sprinklersysteem wordt onderhouden of vervangen. Ook als het systeem het onverhoopt niet doet, is het belangrijk om de veiligheid in het pand te kunnen garanderen. S2N heeft voor u repressieve brandwachten in dienst, die ingezet kunnen worden, zodat er bij calamiteiten repressief opgetreden kan worden. Daarnaast vervult de brandwacht ook een preventieve rol en zal zorgen dat uw mensen veilig kunnen werken.
  • Wat bedoelt S2N met de functie brandwacht?

   De functie brandwacht wordt in vele vormen gebruikt en hierdoor ontstaat er af en toe onduidelijkheid bij de term brandwacht. S2N is gespecialiseerd in repressief brandweerpersoneel. Vaak wordt de term brandwacht ook gebruikt voor de preventieve brandwachten, die eigenlijk heetwerkwachten/mangatwachten heten en preventief ingezet worden bij heetwerk.
  • Welke functies kan ik bij S2N inhuren?

   S2N levert brandwachten en allerlei brandweerfuncties. Wij kunnen u helpen met de inzet van repressieve brandwachten, maar ook met de inzet van Brandweerfunctionarissen zoals Manschap, Bedrijfsbrandweer Manschap, Bevelvoerder, Gaspakdrager, Voertuigbediener/Pompbediener. Ook detacheren wij assistenten aan trainingscentra en is een aantal van onze mensen gedetacheerd als Fire Technician bij een aantal (petro)chemische bedrijven.
  • Ik ben werkzaam in een hotel en de brandmeldinstallatie wordt vervangen. Kan S2N mij helpen?

   S2N helpt ook graag hotels en andere segmenten waarbij de veiligheid in het geding zou kunnen komen. Als de Brandmeldinstallatie tijdelijk buiten werking is, kan S2N een brandwacht inzetten om de veiligheid in uw pand te kunnen garanderen en repressief op te kunnen treden. Onze mensen zijn allen rijksgediplomeerd en binnen 2 uur inzetbaar.