Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Antwoorden op FAQ

 • Werken bij S2N

  • Kan ik voor S2N werken als ik al een andere dienstbetrekking heb?

   S2N wordt gekenmerkt door zijn flexibele karakter en in adhoc situaties haar opdrachtgevers te voorzien van de beste man of vrouw voor de klus. Hiermee is het uiteraard van belang dat S2N over een grote groep flexibele medewerkers beschikt en hierdoor werken ook veel S2N medewerkers op oproepbasis bij ons. Hierdoor is het mogelijk om je huidige werkzaamheden te combineren met een carrière bij S2N.
  • Ik ben Brandwacht. Kan ik solliciteren?

   Als je Brandwacht bent en minimaal beschikt over het rijksdiploma Manschap, zou je bij S2N kunnen solliciteren. Wij staan altijd open voor een leuke e-mail met CV een motivatie. S2N heeft niet enkel vast personeel in dienst, maar beschikt ook over een uitgebreide flexibele schil met gemotiveerde en competente mensen. Beschik je niet over een rijksdiploma, maar heb je wel ervaring als Brandwacht en heb je de diploma's BHV, Buitenwacht, Gasmeten en Watervoerende armaturen, zou je contact op kunnen nemen met onze partner TSA.
  • Ik zou graag bij S2N op kantoor willen werken. Hebben jullie wel eens vacatures?

   Wij hebben vaak vacatures voor brandweerpersoneel. Af en toe zijn er ook leuke functies bij ons op kantoor. Houd de website in de gaten voor vacatures.