Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Training en advies

Een optimaal veiligheidsmanagement voor uw organisatie.

Ontruimingsoefeningen

Binnen een organisatie bent u jaarlijks verplicht ontruimingsoefeningen te houden. De ontruimingsoefeningen helpen de geldende procedures en plannen te testen, en verkleinen de risico's op ongevallen in een noodsituatie. S2N BV is inzetbaar voor de begeleiding van de volledige training van uw medewerkers en BHV-organisatie op het gebied van ontruimingsoefeningen. Wij adviseren u over de frequentie en moeilijkheidsgraad van de oefeningen en we vergroten de optimale werking van de ontruimingsoefeningen binnen uw organisatie.

Ons personeel heeft jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche en een grote hoeveelheid kennis op het gebied van veiligheidsvraagstukken. Hierdoor kunt u de begeleiding en het advies tijdens de ontruimingsoefeningen met zekerheid uit handen geven. Wij gaan praktijkgericht te werk, leveren kwaliteit en zorgen middels de ontruimingsoefeningen voor een betere veiligheid binnen uw organisatie.

Naast ontruimingsoefeningen biedt S2N BV ook diverse opleidingen. Zo zorgen we voor de invulling van de EHBO-diensten tijdens evenementen of bedrijfsfeesten en ontwikkelen wij diverse typen plattegronden voor uw organisatie.