Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Vacatures

Affiniteit met (brand)veiligheid? Op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk ons vacatureaanbod.

Vacatures

 • Brandweermensen (oproepkrachten / ZZP'ers), regio Twente S2N B.V.

  Ben jij een brandweerman en flexibel inzetbaar? S2N fire & rescue zoekt flexibele en enthousiaste oproepkrachten en ZZP ’ers in de regio Twente.

 • Manschap (32 uur), regio Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland S2N B.V.

  Ben jij Manschap opgeleid en op zoek naar een dynamische baan in de industrie?  S2N fire & rescue zoekt collega’s in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

 • Emergency Rescue Team members (oproepkrachten/ ZZP'ers) S2N B.V.

  Zou jij het leuk vinden om onderdeel te worden van ons Emergency Rescue Team wat standby staat bij risicovolle werkzaamheden in besloten ruimtes bij onze opdrachtgevers?

 • Veiligheidsfunctionaris (oproepkrachten / ZZP'ers) S2N B.V.

  Ben jij gedreven om te assisteren bij brandweertrainingen en -opleidingen bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam? 

 • Brandweerpersoneel (oproepkrachten / ZZP'ers) S2N B.V.

  Ben jij een brandweerman en flexibel inzetbaar? S2N fire & rescue zoekt flexibele en enthousiaste oproepkrachten en ZZP ’ers in de regio Zuid-Holland.

 • Bevelvoerder S2N B.V.

  Ben jij Bevelvoerder, vind je het leuk om bij een bedrijfsbrandweer aan de slag te gaan en wil jij jezelf nog verder ontwikkelen? Wegens aanhoudende groei zoekt S2N Fire & Rescue op korte termijn een enthousiaste bevelvoerder in de regio Zuid-Holland. Kom jij werken bij ons?

 • Heetwerkwacht/ Brandwacht, regio Zuid-Holland TSA Safety Services

  Ben jij degene die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar leuke enthousiaste collega’s die een passie hebben voor veiligheid en aan de slag willen als veiligheidsfunctionaris.

 • Heetwerkwacht/ Brandwacht, regio Limburg TSA Safety Services

  Vast dienstverband mogelijk of ZZP overeenkomst.

   

  Zorgen dat mensen veilig werken? Daar krijg je energie van. Je bent gedreven, hebt passie voor veiligheid en je wilt dat iedereen na een dag hard werken weer veilig naar huis kan. Kortom: jij bent dé heetwerkwacht/brandwacht die wij zoeken. 

 • Adviseur Brandveiligheid Inprevo

  Een belangrijke bijdrage leveren aan de brandveiligheid bij onze klanten. Dat is wat jij doet als Adviseur Brandveiligheid bij Inprevo. Kunnen wij deze verantwoordelijkheid aan jouw expertise overlaten? Bekijk dan deze vacature.

 • Heetwerkwacht/ Brandwacht, regio Brabant TSA Safety Services

  Vast dienstverband mogelijk of ZZP overeenkomst.

   

  Is veiligheid jouw passie en wil jij aan de slag als veiligheidstoezichthouder? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 • Medior Integraal Veiligheidskundige Inprevo

  Vind je het leuk om klanten te voorzien van deskundig en integraal (brand)veiligheidsadvies? En zie je het als een uitdaging om met (beleids)plannen, risico inventarisaties & evaluaties en de begeleiding van ontruimingsoefeningen het veiligheidsbewustzijn van de klant vergroten? Dan is een rol als (medior) integraal veiligheidskundige je op het lijf geschreven. Wij zijn op zoek naar een collega om ons team van ongeveer 25 consultants/adviseurs te versterken.

 • Heetwerkwacht/ Brandwacht, regio Zeeland TSA Safety Services

  Vast dienstverband mogelijk of ZZP overeenkomst.

   

  Wil jij aan de slag als veiligheidstoezichthouder en is veiligheid jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou, ter versterking van ons team!

 • (Senior) adviseur BHV Inprevo

  Vind je het leuk om klanten te voorzien van deskundig en integraal (brand)veiligheidsadvies? En zie je het als een uitdaging om met (beleids)plannen, risico inventarisaties & evaluaties en de begeleiding van ontruimingsoefeningen het veiligheidsbewustzijn van de klant vergroten? Dan is een rol als (senior) adviseur BHV je op het lijf geschreven. Wij zijn op zoek naar een collega om ons team van ongeveer 25 consultants/adviseurs te versterken. 

 • Inspecteur brandpreventie Inprevo

  Heb jij de opleiding MBO Bouwkunde succesvol afgerond, kennis van bouwmaterialen en brandveiligheidsoplossingen en wil je werken bij dé marktleider op het gebied van integrale brandveiligheid? Dan is Inprevo op zoek naar jou!

 • Heetwerkwacht / Brandwacht, regio's: Amsterdam & Utrecht TSA Safety Services

  Vast dienstverband mogelijk of ZZP overeenkomst.

   

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar heetwerkwachten/ brandwachten.

 • Projectleider brandveiligheid Inprevo

  Wil jij werken met enthousiaste collega’s in een bedrijf dat marktleider is op het gebied van integrale brandveiligheid? Heb jij uitgebreide kennis van brandveiligheid, ervaring als projectleider en kennis van relevante wet -en regelgeving? Dan is Inprevo opzoek naar jou! 

 • Servicemonteur kleine blusmiddelen regio Rotterdam/Haaglanden Inprevo

  Voor onze Products team zijn wij op zoek naar een servicemonteur kleine blusmiddelen voor de regio Rotterdam/Haaglanden.

 • Allround BHV-instructeur Inprevo

  Krijg jij er energie van om cursisten op een professionele en enthousiaste wijze voor te bereiden op het juiste handelen bij calamiteiten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

                                          

 • Beveiliger FL beveiliging

  Objecten beveiligen? Daar krijg jij energie van. Je bent scherp en reageert adequaat als dit nodig is. Als er een alarm afgaat, zorg dat je snel ter plaatse bent om jouw controleronde uit te voeren.

  Je bent een enthousiaste en zelfstandige collega, met een dienstverlenende instelling. Kortom; je bent de beveiliger die wij zoeken.

 • Bouwplantoetser Inprevo

  Als bouwplantoetser behandel je bouwkundige aanvragen van nieuwe gebouwen. Je communiceert op effectieve wijze met alle stakeholders en je bent bekend met de wet- en regelgeving (Bouwbesluit 2012). Je kunt zelfstandig de aanvragen beoordelen, behandelen en begeleiden. Je bent werkzaam voor verschillende overheidsinstanties. Je bent een proactieve, enthousiaste en oplossingsgerichte collega. Kortom; je bent de bouwplantoetser die we zoeken.

Geen passende vacature?

 

Hebben we op dit moment geen (passende) vacature voor je? Wij komen graag in contact met enthousiaste vakmensen en nodigen je dan ook graag uit voor een open sollicitatie.