"Wij werken in een omgeving waarin veiligheid voorop staat en S2N werkt altijd met gekwalificeerd personeel."

– George Pape | Manager Rental Service

De verhuurafdeling van Kenbri Fire Fighting biedt verhuur van brandbestrijdingsmaterialen, pompen en diverse brandweervoertuigen aan. Het materieel voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van deze tijd waaronder ook een speciale 24-uursservice. In het geval van calamiteiten biedt dit klanten (en niet-klanten) de mogelijkheid om binnen-no time het juiste materiaal op locatie te krijgen.
Kenbri

"S2N levert ons divers personeel: meestal brandweergericht en gecertificeerd, of het nu gaat over een manschap, pompbediende of bevelvoerder. Ook een gehele bemanning voor onze voertuigvloot is geen uitzondering. Ook voor diverse back-up / pomp opdrachten in de petrochemische industrie worden de mensen door S2N geleverd. S2N is voor ons dus de ideale partij om onze personele uitdagingen op te lossen, waar zij ook altijd in slagen door hun flexibiliteit en meedenkend vermogen."

Kenbri heeft samen met S2N en Falck Fire Services een partnership: Nubrandblussen (zie www.nubrandblussen.nl) . Als de overheidsbrandweer besluit om al dan niet de afhandeling van de nablussing of opruimwerkzaamheden “terug” te geven aan het bedrijf of de organisatie waar het incident plaatsvindt, kan Nubrandblussen worden ingeschakeld. 

"Wij zouden S2N zeker aanbevelen aan andere klanten, zeker ook omdat wij werken in een omgeving waarin veiligheid voorop staat en S2N altijd met gekwalificeerd personeel werkt."

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op