Wij vinden het milieu en duurzaamheid erg belangrijk en mede door ons hiervoor in te zetten maken wij de wereld veiliger én beter.

Maatschappelijk Verantwoord
Ondernemen

Wij dragen bij aan de veiligheid voor mens en dier door het leveren van brandweerspecialisten. Wij vinden het milieu en duurzaamheid erg belangrijk en mede door ons hiervoor in te zetten maken wij de wereld veiliger én beter.

People

S2N probeert een zo goed mogelijke omgeving te ontwikkelen voor haar medewerkers. Hiervoor onderneemt S2N een aantal activiteiten.

Zo beschikt S2N over een vertrouwenspersoon waar iedere werknemer bij terecht kan, er worden interne trainingen aangeboden aan het personeel, er wordt wekelijks vers fruit aangeboden op kantoor en S2N beschikt op kantoor over een groene omgeving.

Planet

Wij vinden het milieu en de ‘planeet’ erg belangrijk. Zeker ook in onze dagelijkse werkzaamheden bij onze opdrachtgevers. Om écht een bijdrage te leveren op het gebied van "planet" onderneemt S2N een aantal zaken. Zo beschikt de ERT-bus van S2N over een AED én is er op elke locatie van S2N en The Safety Network een AED te vinden. Tevens is ons bedrijfspand ingericht met 95% led verlichting en zijn onze installaties energiezuinig.

Profit

Wij zien ons bedrijfsresultaat als een combinatie van onze impact op de maatschappij, het milieu en onze winst.

S2N zet zich regelmatig in voor verschillende goede doelen, zoals bijvoorbeeld voor Roparun team 112, de Rennende Brandweermannen en de Brandwondenstichting. Deze goede doelen sluiten goed aan bij de doelstellingen en uitgangspunten van S2N en het karakter van onze onderneming. Hierdoor kunnen we met zijn allen de wereld veiliger én beter maken.

Corporate, social en responsibility

S2N zal op korte termijn de volgende stap zetten op het gebied van MVO. Dit zullen wij doen door uit te blinken op alle MVO-gebieden.

Ons doel is onder andere om interne trainingen aan te (blijven) bieden via Acrentis Learning. Daarbij stimuleren wij onze mensen om burgerhulpverlener te worden en elk semester zullen wij twee stageplaatsen aanbieden binnen ons bedrijf. Tot slot zetten wij een “stoppen met roken” cursus campagne op.

Wij gaan richting volledige afvalscheiding op ons kantoor. Daarbij zullen wij ons kantoorpand binnen 2-5 jaar van een nieuw dak voorzien met zonnepanelen. Dit allemaal om als bedrijf zijnde een steentje bij te kunnen dragen aan een betere wereld voor ons allemaal.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht