S2N draagt bij aan veiligheid door het leveren van brandweerpersoneel op elk moment.

Wij zijn S2N

Wij dragen bij aan veiligheid door het leveren van brandweerpersoneel.

Op elk moment.

Voor elke termijn.

S2N staat klaar voor situaties waarin elke seconde telt

S2N fire & rescue is dé specialist in het detacheren van brandweerspecialisten, rijksgediplomeerde brandwachten en Emergency Rescue Teams.

Wij beschikken over een groot team brandweermensen in vaste dienst en hebben een uitgebreide flexibele schil. S2N heeft veel ervaring in allerlei sectoren en onze mensen zijn deskundig en ook betrokken bij uw project van begin tot einde.

En omdat S2N 24/7 bereikbaar is, kunnen onze mensen binnen twee uur op locatie inzetbaar zijn in geheel Nederland. De flexibiliteit en professionaliteit van het team van S2N maakt het mogelijk om volledige bezetting te kunnen garanderen en in elke situatie op te kunnen treden tijdens risicovolle situaties. Wij maken duidelijke afspraken en denken graag met u mee. 

Certificering S2N

Onze certificeringen

S2N is specialist in detachering van brandweerspecialisten. Wij houden onze kwaliteit hoog door het voldoen aan verschillende certificeringen. Wij zijn ISO9001, VCA en NEN4400 gecertificeerd.

Ralph Potappel heeft het brandweervak nooit meer verlaten.

Ralph Potappel is geboren met de brandweer in zijn bloed. Toch maakte hij niet meteen de beslissing om bij de brandweer te gaan. Na zijn opleiding en een baan in de financiële sector kwam Ralph erachter dat hij toch het brandweervak wilde proberen. Dat vond hij uiteindelijk zo leuk, dat hij nooit meer gestopt is.

Wil jij meer weten over het onstaan van S2N?

S2N is een betrouwbare partner die snel kan schakelen en de juiste benodigde mensen kan leveren. De mensen van S2N denken in oplossingen.
Jurgen Wild - KLK Kolb Specialties
Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op