Wij hadden behoefte aan technische mensen met brandweerkennis

"Wij hadden behoefte aan technische mensen met brandweerkennis"

– Alex van der Tang en Ad van Hoek

"Sinds januari 2021 vult S2N 1 FTE in met twee personen voor technische brandweergerelateerde werkzaamheden bij ons op het terrein. Voor de gehele duur werken twee personen afwisselend.
Koole Terminals B.V.

"Wij hadden behoefte aan technische mensen met veel brandweerkennis, omdat veel werkzaamheden die gedaan moeten worden gerelateerd zijn aan brandveiligheid. De S2N'ers doen samen met andere collega's van Koole of andere aannemers, worplengtetesten, doen onderhoud aan hydranten, doen life testen van de systemen. Omdat de mensen de benamingen kennen van hun werkzaamheden bij de brandweer, waren zij op dát gebied snel ingewerkt.

Wel dienden zij de technische kennis eigen te maken. Dit wordt gedaan door wat twee daagse opleidingen of trainingen en zij leren veel on-the-job.

Omdat de mannen van S2N ook afwisselend gedurende de week op andere projecten werken bij andere organisaties, hebben wij momenteel te maken met 3 personen voor de fultime job en dat vinden wij jammer. S2N en Koole investeren veel in de mannen, dus wisselen is niet de wens."

S2N is een betrouwbare partner die snel kan schakelen en de juiste benodigde mensen kan leveren
Jurgen Wild KLB Kolb Specialties B.V. te Delden
Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op