Directeur Ralph Potappel van S2N ziet in de digitale trainingen van Acrentis Learning dé oplossing om het personeel continu te trainen.

Acrentis Learning en S2N fire & rescue tekenen contract

6 januari 2022

S2N gaat de continuous learning methode van Acrentis Learning inzetten om haar brandweerpersoneel maandelijks online te trainen en haar kennis te optimaliseren.

Directeur Ralph Potappel van S2N ziet in de digitale trainingen dé oplossing om het personeel continu te trainen. "Op deze manier verbetert het vakmanschap van onze mensen en verhoogt het de veiligheid, omdat deze interactieve trainingen precies zullen aansluiten op de werkzaamheden van onze S2N’ers."

Tijdens de korte sessies komen verschillende relevante (veiligheids)onderwerpen aan de orde, zodat de trainingen ook afwisselend blijven. Het kennisniveau van alle medewerkers blijft daardoor continu op een hoog niveau. Ghitana Conrad (Succes Manager bij Acrentis Learning) zorgt dat alle trainingsmodules echt passen bij de werkzaamheden van de mensen van S2N. Zij begeleidt vanuit Acrentis het project en de ontwikkeling van de trainingen.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht