Het afscheid van Jan Saak, omdat hij met pensioen gaat.

Collega Jan Saak is met pensioen

31 maart 2021

Jan Saak werkt al sinds oktober 2013 bij S2N. Hij is begonnen als oproepkracht en vervolgens in 2016 in vaste dienst gekomen. Gisteren ging hij met pensioen en nam hij afscheid van S2N, maar dat afscheid is niet definitief.

Jan is vanuit S2N werkzaam geweest bij verschillende opdrachtgevers, maar heeft de laatste jaren met heel veel passie fulltime de functie van Fire Technician vervuld bij Gunvor Petroleum. Hij is niet meer weg te denken op die locatie en is echt een begrip binnen Gunvor. 

Jan fungeert door zijn ruime ervaring als vraagbaak voor de andere S2N medewerkers en zelfs voor het personeel van Gunvor wordt hij gezien als dé ervaringsdeskundige.

Jan is pas trotse opa geworden van een kleinzoon en binnenkort verwacht hij zijn tweede kleinkind. Hij zal dus vooral gaan genieten van zijn kleinkinderen.  Maar Jan zou Jan niet zijn als hij toch niet voor S2N beschikbaar blijft. Stilzitten is voor Jan niet weggelegd en hij blijft gelukkig als oproepkracht binnen S2N werkzaam.

De functie van Fire Technician wordt door collega Oscar Tulp overgenomen. Oscar is de afgelopen tijd door Jan ingewerkt en zal proberen de functie met dezelfde passie als Jan in te gaan vullen. 

Gisteren is Jan nog een keer extra in het zonnetje gezet en heeft Ralph Jan ‘officieel’ met pensioen gestuurd vanuit de brandweerkazerne van de opdrachtgever. Ralph heeft nog een gedicht voorgedragen en ook Bert Groeneweg en collega Gerrit van de Bedrijfsbrandweer van Gunvor Petroleum hadden mooie woorden voor Jan.

Wij wensen Jan heel veel geluk en gezondheid voor de toekomst!

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht