Als partnerbedrijf van The Safety Network kunnen wij als S2N Fire & Rescue een bijdrage leveren in de vorm van preventieve gezondheidschecks of aan het ordelijke verloop op locaties waar toch mensen bij elkaar zullen moeten komen.

'Maximaal controleren' COVID-19

26 maart 2020

COVID-19 | Met ruim 500 medewerkers, verspreid over acht ondernemingen, werken wij samen om Nederland veiliger te maken. Zeker in deze tijd waarin veiligheid niet meer als vanzelfsprekend is denken we mee over nieuwe manieren waarop we kunnen helpen.

Alle adviezen en maatregelen die in Nederland zijn afgekondigd zijn gericht op ‘maximaal controleren’ van het virus. Maximaal controleren betekent dat we proberen met maatregelen de piek in het aantal besmettingen af te vlakken en uit te smeren over een langere periode. 

Als partnerbedrijf van The Safety Network kunnen wij als S2N Fire & Rescue een bijdrage leveren in de vorm van preventieve gezondheidschecks of aan het ordelijke verloop op locaties waar toch mensen bij elkaar zullen moeten komen; denk bijvoorbeeld aan supermarkten. Een voorbeeld hiervan is toezicht houden op de hoeveelheid mensen die een winkel betreden, zodat iedereen zich in de winkel aan de veilige afstand van 1,5 meter kan houden.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op