Wij leveren ervaren en rijksgediplomeerde brandwachten voor effectieve incidentbestrijding. Huur een brandwacht in Rotterdam bij S2N.

Brandwacht huren in Rotterdam?

Op zoek naar een brandwacht in Rotterdam? Wil je binnen twee uur een brandwacht paraat hebben staan? Wij leveren ervaren en Rijksgediplomeerde brandwachten voor een effectieve incidentbestrijding. Huur een brandwacht in Rotterdam bij S2N.

Wanneer zet je onze brandwachten in?

Met onze brandwachten heb je altijd repressieve brandwachten klaar staan in omgeving Rotterdam. In het geval van incidenten doen onze brandwachten er alles aan om de veiligheid van je organisatie, personeel, gebouwen, inventaris en installaties te waarborgen. Daarnaast kunnen onze brandwachten ook ingezet worden in de volgende situaties:

  • Een bouwkundige aanwijzing

  • Uitval of onderhoud van een stationaire installatie, denk hierbij aan een blusinstallatie of brandmeldcentrale

  • Versterking voor je eigen bedrijfsbrandweer of overheidsbrandweer

  • Het garanderen van brandveiligheid op evenementen

  • Werkzaamheden zoals dakdekken

Of een brandweerwacht nodig voor onderhoud en advies van je bedrijfspand, installatie of openbare voorzieningen? Schakel ons dan ook gerust in.

Wat zijn de voordelen van een brandwacht huren bij S2N in Rotterdam?

Wanneer je een brandwacht inhuurt heb je hoge verwachtingen, het gaat ten slotte om brandveiligheid. Daarom kun je bij ons van een aantal kernwaarden uitgaan:

Altijd bereikbaar: dankzij landelijke dekking kun je niet alleen in Rotterdam terecht voor een brandwacht, maar in elke provincie in Nederland. We zorgen ervoor dat we binnen twee uur bij je op locatie staan. Het gaat namelijk om situaties waarbij elke seconde telt.

Ervaren en deskundig: Wij leveren al tien jaar brandwachten. Onze brandwachten hebben veel ervaring. Wat betekent dit voor jou? Je schakelt gepassioneerde, gediplomeerde en vakbekwame mensen in die direct ingezet kunnen worden, in alle omstandigheden en in alle gevraagde brandweerfuncties.

Betrokken: brandveiligheid is een ingewikkeld en noodzakelijk vakgebied. Daarom werken we met je samen aan een brandveilige werkomgeving en het veilig uitvoeren van projecten. Wij zijn je partner als het gaat om repressieve brandwachten.

Functiegerichte planning van onze medewerkers: voor een effectieve incidentenbestrijding zetten wij de juiste functies in. We kunnen je per situatie adviseren welke dit zijn. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de juiste dienstverlening. 

Regiogerichte inzet: dankzij onze landelijke dekking staan wij in elke regio voor je klaar met ervaren en gecertificeerde brandwachten

Overleg met opdrachtgever: vanwege de samenwerking die we met je aangaan houden we altijd rekening met je wensen bij het inplannen van onze medewerkers. Deze zetten wij flexibel in.

Je voldoet aan alle wettelijke eisen: ons brandweerpersoneel voldoet aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij en toezichthouder. Wij voorzien je van professionele brandwachten volgens de geldende normen vanuit de wetgeving.

24/7 paraat, brandwacht binnen 2 uur op locatie!

Neem contact op

Ben je wettelijk verplicht om brandwachten klaar te hebben staan? Wil je brandwachten paraat hebben staan om de brandveiligheid te garanderen? Of wil je zo snel mogelijk een brandwacht inhuren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. S2N is de naam wanneer het gaat om brandwachten in regio Rotterdam.

S2N zorgt voor brandwachten in de regio Rotterdam.
Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op