De overheidsbrandweer blijft aanwezig totdat een incident onder controle is.

Nabluswerkzaamheden

De overheidsbrandweer blijft aanwezig bij een incident totdat een incident onder controle is en totdat de omgeving geen overlast meer ervaart. Het incident is dan brand meester.

Samen met Falck en Kenbri Fire Fighting verzorgt S2N de afhandeling van de nablussing van een incident

Bij langdurige brandweerinzet heeft de overheidsbrandweer verminderde paraatheid, omdat de capaciteit bij het incident niet elders ingezet kan worden. Als het incident brand meester is, zal zij vertrekken en dan zullen de nabluswerkzaamheden starten. Indien er geen mogelijkheid is voor het getroffen bedrijf om een brand zelf na te blussen helpt Nubrandblussen.nl

Samen met onze partners Falck en Kenbri Fire Fighting verzorgt S2N de afhandeling van de nablussing van een incident, de coƶrdinatie van de brandweerinzet, het brandweerpersoneel en -materieel. Ook de communicatie met de overheidsbrandweer en de voortgangrapportages verzorgt nubrandblussen.nl.

Nubrandblussen.nl is net als S2N 24/7 bereikbaar voor alle nabluswerkzaamheden.

Nubrandblussen.nl stond in december 2021 met groot artikel in vakblad 112. Het artikel was gebaseerd op de brand aan boord van een vrachtschip in de Sint Laurenshaven in de Botlek in Rotterdam.

Artikel in vakblad 112

Nubrandblussen.nl stond in december 2021 met groot artikel in vakblad 112. Het artikel was gebaseerd op de brand aan boord van een vrachtschip in de Sint Laurenshaven in de Botlek in Rotterdam. De initiƫle inzet was het begin van een zeer langdurige brandblusoperatie, waar Nubrandblussen.nl onderdeel van uitmaakte.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op