Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Emergency Rescue Team (ERT)

Ons Emergency Rescue Team is speciaal opgeleid en heeft de beschikking over professioneel materieel om de werkzaamheden uit te voeren.

Inzet ERT in uw organisatie

Vinden er risicovolle werkzaamheden plaats in besloten ruimtes?

Dan heeft S2N een Emergency Rescue Team paraat staan voor de veiligheid in uw organisatie.

 

Bij het werken in besloten ruimtes dient men extra voorbereid te zijn op calamiteiten, omdat personen moeilijk gered kunnen worden. Personen kunnen onwel worden of gewond raken terwijl ze in een besloten ruimte aan het werk zijn. Voor deze noodsituaties dienen reddingsprocedures en  -middelen en veiligheidspersoneel beschikbaar te zijn. S2N heeft alles in huis om u te helpen. 


Ons Emergency Rescue Team bestaat minimaal uit drie personen en is gespecialiseerd in het redden van personen uit besloten of moeilijk bereikbare ruimtes. De teamleden zijn allemaal Manschap opgeleid en daarnaast zijn zij speciaal opgeleid als Confined Space Rescue Operator (CSRO). Het team heeft de beschikking over professioneel materieel om de werkzaamheden uit te voeren. Het team staat onder leiding van een Confined Space Rescue Technician (CSRT).

 

Zijn er risicovolle werkzaamheden in uw organisatie en wilt u S2N hierbij laten assisteren, dan zorgen wij dat er van tevoren voor dat er een reddingsplan opgesteld wordt waar zoveel mogelijk aspecten ten behoeve van de veiligheid en een eventuele redding in worden opgenomen.

Onze mensen zijn gediplomeerd en gecertificeerd, zoals u van ons gewend bent. 

 

S2N staat paraat voor situaties waarbij elke seconde telt! 

 

Bekijk ook:

Brandwacht

Bedrijfsbrandweer