Logo's van S2N fire & rescue en Acrentis Learning

Winnaars Acrentis Learning 2022!

23 januari 2023

S2N is sinds januari 2022 begonnen met de digitale vak- en veiligheidstrainingen van Acrentis Learning! Het personeel van S2N krijgt iedere maand nieuwe online trainingen beschikbaar die zij moeten voltooien om zo hun veiligheidskennis op peil te houden.

Over Acrentis Learning

Acrentis Learning is een bedrijf dat interactieve, digitale leeroplossingen aanbiedt voor vakmanschap, gedrag en veiligheid voor medewerkers in verschillende sectoren. Met de korte trainingen die Acrentis aanbiedt kun je de vak- en veiligheidskennis van de medewerkers up-to-date houden.

Naast deze trainingen worden bij Acrentis nog meer werkzaamheden aangeboden. Zo kun je ook bij hen terecht voor: Onboarding (van nieuwe medewerkers), safety scans, safety-on-the-job-sessies, screening, maatwerktrainingen, advisering en poortinstructies.

Samenwerking S2N en Acrentis Learning

S2N is in januari 2022 gestart met de digitale vak- en veiligheidstrainingen van Acrentis. We vinden het namelijk belangrijk dat al ons personeel over voldoende veiligheidskennis beschikt en vakbekwaam is. Daarom worden er iedere maand trainingen beschikbaar gesteld over, voor ons, relevante onderwerpen.

De trainingen bestaan uit ongeveer 15 vragen en elke training kan gemaakt worden op een laptop, pc of smartphone. Het is de bedoeling dat het personeel deze training(en) op tijd volgen.

We hebben de personeelsleden die voor de trainingen de beste score hebben behaald beloond met een dinerbon ter waarde van € 150!

De winnaars van 2022 zijn:

  • Dominique van der Zwan;

  • Jacco Boekee;

  • Maikel van Wanrooij;

  • Oscar Tulp.

Van harte gefeliciteerd en ga zo door in 2023!

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht