Repressief personeel van S2N

"S2N onderscheidt zich door zich op te stellen als een betrokken partner."

– Erik van Nes | C&CM & Security Manager en Rick van Zanten | Fire Leader

BP raffinaderij Rotterdam (BPRR) is één van de grootste raffinaderijen van West-Europa en verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie (jaarlijks 19 miljoen ton). S2N heeft al jarenlang een goede relatie met BP en levert Bevelvoerders aan de bedrijfsbrandweer. Op afroep worden ook regelmatig gaspakdragers geleverd.
BP Raffinaderij Rotterdam B.V.

"Doordat wij behoefte hadden aan repressief personeel zijn wij op het spoor van S2N gezet. Na een opstartfase hebben wij meteen de samenwerking voortgezet, want S2N is een zeer betrouwbare partner gebleken en staat ons altijd bij met raad en daad . Wij zien S2N als een professionele organisatie die snel en adequaat op vragen vanuit ons bedrijf kan leveren, met gedegen opgeleide personen alwaar de vraag naar is. S2N onderscheid zich door zich op te stellen als een betrokken partner, niet noodzakelijk met een winstoogmerk en levert hoogwaardig brandweerpersoneel, zelfs met korte aanvraag tijden!"

Als er wordt gevraagd waar S2N in kan verbeteren, reageren de heren: “Voor ons is hetgeen S2N levert van zeer hoge kwaliteit. Het zijn misschien punten en komma’s waar de verbetering zou kunnen liggen.” En op de vraag: “Zou u ons aanbevelen bij andere organisaties?”, was het antwoord: “Volmondig JAZEKER!”

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op