"S2N is een betrouwbare partner die snel kan schakelen en de juiste benodigde mensen kan leveren".

– Jurgen Wild | SHE Engineer / Ploegchef bedrijfsbrandweer

De uitdaging die de bedrijfsbrandweer van Kolb in Delden heeft, is dat conform de aanwijsbeschikking er altijd een minimale basissterkte aanwezig dient te zijn onsite, maar dat tegelijkertijd de bedrijfsbrandweer volledig afhankelijk is van vrijwilligers die werkzaam zijn op de productielocatie.
KLK Kolb Specialties B.V. te Delden

Met name gedurende vakantieperiodes is het vaak moeilijk om 24 uur / 7 dagen per week een volledige brandweerbezetting te borgen. In geval van voorziene en/of acute onderbezetting van de bedrijfsbrandweer, zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner, die ons hierbij kan ondersteunen en posities kan aanvullen. Die partner hebben wij gevonden in S2N, die ons manschappen levert.

Wij zijn in zee gegaan met S2N omdat bleek dat zij snel goede en volledige opgeleide manschappen kan leveren. Dit zorgt er voor dat onze bezetting 24 uur per dag / 7 dagen per week op sterkte kan blijven.

S2N is een betrouwbare partner die snel kan schakelen en de juiste benodigde mensen kan leveren. De mensen van S2N denken in oplossingen. Korte lijnen maken het mogelijk om op korte termijn samen tot een snelle oplossing te komen. De mensen van S2N schakelen snel en er is ook weinig wisseling in personeel, wat wordt ingezet. De planning denkt echt gericht mee.” 

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht