Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Nieuwe bedrijfsfilm S2N

Dinsdag 06 februari ’18 zijn we met een groep vaste medewerkers, een tankautospuit, een filmploeg en veel enthousiasme op het trainingscentrum van Falck Safety Services op de Maasvlakte geweest voor het opnemen van onze nieuwe bedrijfsfilm.

 

Tristan Hoogendoorn van Jongens van Nipkow heeft samen met zijn collega’s mooie beelden geschoten van onze medewerkers in actie. Ook Kenbri was aanwezig met een voertuig om een echte inzet te kunnen nabootsen. Ondertussen waren er trainingen gaande van Falck Safety Services en was het prachtig weer wat bij elkaar mooie beelden heeft opgeleverd waar we stiekem best trots op zijn!

  

Speciale dank gaan uit naar Richard Mildenberg en de directie van Falck voor de gastvrijheid, onze medewerkers die als figuranten hebben gespeeld, Kenbri voor het sponseren van de tankautospuit en Jongens van Nipkow voor het maken van het beeldmateriaal.

Vandaag is onze nieuwe bedrijfsfilm dan ook officieel gelanceerd via diverse sociale media en is vanaf nu te zien op onze website!