Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

S2N verstevigt positie met overname HR Veiligheidsgroep en RV Brandwacht B.V.

S2N neemt per 1 oktober de activiteiten van HR Veiligheidsgroep en RV Brandwacht B.V. over. S2N is al vele jaren actief in Nederland met hoofdzakelijk het detacheren van repressief brandweerpersoneel aan hoog risico bedrijven. De Rotterdamse bedrijven HR Veiligheidsgroep en RV Brandwacht B.V. zijn gespecialiseerd in het detacheren van veiligheidsfunctionarissen bij maritieme en brandtrainingen. De twee bedrijven worden geïntegreerd binnen S2N waarmee de bedrijfsnamen HR Veiligheidsgroep en RV Brandwacht B.V. zullen verdwijnen.

Volgens Ralph Potappel, directeur van S2N, komt de samenvoeging hiermee tegemoet aan de groeiambities van S2N. “Door het groeiend aantal detacheringsaanvragen, kunnen wij met de toevoeging van nieuwe en kundige collega’s, voldoen aan de behoefte van onze klanten,” aldus Ralph Potappel. Ook Rob Veldman, eigenaar van HR Veiligheidsgroep en RV Brandwacht B.V. is tevreden: “Wij werken al een langere tijd samen met S2N en zien S2N als een betrouwbare partij om onze bedrijven over te nemen.”

Voor S2N betekent de overname een vergroting van de flexibele schil aan oproepkrachten en tevens een uitbreiding van het dienstenpakket met het leveren van veiligheidsfunctionarissen voor maritieme trainingen. Hiermee vergroot S2N haar positie in Nederland.

Over S2N
S2N is gespecialiseerd in de detachering van repressief brandweerpersoneel, BHV'ers en Emergency Response Teams. De organisatie werkt pragmatisch en daadkrachtig in een branche waarin elke seconde telt. S2N handelt proactief, flexibel en snel om zo de juiste mensen op het juiste tijdstip op de juiste plaats te krijgen. Meer informatie over S2N is te lezen op www.s2n.nl

--------------------------------------------------------------------

Voor aanvullende informatie over S2N kunt u contact opnemen met Ralph Potappel of Taner Kaplan (directie) via 0180 - 39 71 24.