S2N staat 24/7 voor u klaar met ervaren en getrained Emergency Rescue Team.

Ons Emergency Rescue Team (ERT) staat klaar voor uw veiligheid

Werkzaamheden in besloten ruimtes en op grote hoogte vragen om specialistisch vakwerk. S2N staat 24/7 voor u klaar met een ervaren en getraind Emergency Rescue Team (ERT). Ons veiligheidspersoneel is gediplomeerd en gecertificeerd en kan reddingen uitvoeren in zeer gecompliceerde situaties.

Het ERT van S2N staat o.a. paraat tijdens de volgende situaties:

  • Wanneer personeel in besloten ruimtes aanwezig is;

  • Bij reddingswerkzaamheden in besloten ruimtes;

  • Als er EHBO verleend dient te worden;

  • Om beginnende calamiteiten te bestrijden;

  • Om de situatie over te dragen aan en te communiceren met de hulpdiensten.

Heeft u een Emergency Rescue Team nodig of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons dan weten.

Besloten ruimtes

Zoals het begrip al doet vermoeden is er minder bewegingsvrijheid in besloten ruimtes. Vanwege een verminderde hoeveelheid frisse lucht en zuurstof is er eerder kans op verstikking, bedwelming en op explosies. In geval van calamiteiten is het van belang dat er een gespecialiseerd rescue team aanwezig is. Op S2N kunt u rekenen.

Reddingsplan

Naast een speciaal opgeleid team heeft S2N de beschikking over professioneel materieel om de werkzaamheden uit te voeren. Van tevoren maken we een reddingsplan op maat, waarin zoveel mogelijk aspecten ten behoeve van de veiligheid en de redding behandeld worden. Zo brengen we de risico’s in kaart en omschrijven we hoe er gehandeld moet worden in geval van calamiteiten en reddingen.

Werkzaamheden op grote hoogtes

Ondanks de veiligheidsmaatregelen die vaak getroffen worden, brengen werkzaamheden op grote hoogtes extra risico’s voor de veiligheid en gezondheid met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een hangtrauma, dat tot desastreuze gevolgen kan leiden. Er kan ontzettend veel misgaan. Ons Emergency Rescue Team staat 24/7 paraat om direct in actie te kunnen komen.

Wanneer huurt u een Emergency Rescue Team van S2N in?

Besloten ruimtes kunnen moeilijk toegankelijk zijn in geval van een incident. De specialisten van S2N staan klaar om erger te voorkomen. Onze Emergency Rescue Team leden beschikken over de juiste vaardigheden en kunnen snel een reddingsactie uitvoeren. Zij hebben de volgende certificaten en diploma’s:

  • Basisveiligheid VCA;

  • Rijksdiploma Manschap A of hoger A;

  • Gasmeten;

  • Training voor ERT.

In geval van calamiteiten doen onze Emergency Rescue Team leden er alles aan om de veiligheid te waarborgen. Dankzij uitgebreide training, teamoefeningen en certificaten weten zij wat hen te doen staat bij reddingen in en uit besloten ruimtes. Dankzij jarenlange training en simulaties staan zij klaar voor uw veiligheid.

Meer weten over ons Emergency Rescue Team?

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht