Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Brandwacht binnen 2 uur op uw locatie

S2N helpt u met uw veiligheid. Wij leveren 24/7 rijksgediplomeerde brandwachten.

Brandwacht

Rijksgediplomeerde brandwachten

Een incident wilt u te allen tijde voorkomen. Maar als het toch misgaat, wilt u dat een incident zo effectief mogelijk wordt bestreden. De veiligheid van de mensen en het behoud van de waardevolle zaken, daar gaat het om. S2N staat 24/7 klaar om u te helpen.


S2N brandwachten zijn gepassioneerd, vakbekwaam, zijn gediplomeerd manschap en kunnen direct worden ingezet. Wanneer onze rijksgediplomeerde brandwachten worden ingehuurd door u, voldoet u aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij en toezichthouder.

Wanneer heeft u een brandwacht nodig? 

U dient als bedrijf aan diverse veiligheidsnormen te voldoen. Dit verschilt per sector, maar wanneer bepaalde brandveiligheidsvoorzieningen niet werken, kan elk bedrijf bij S2N rijksgediplomeerde brandwachten inhuren die toezicht houden op de brandveiligheid in uw pand. Er zijn verschillende situaties waarin S2N u zal helpen: 


•  Een bouwkundige aanwijzing;
•  Uitval of onderhoud van brandmeldinstallatie (BMI);
•  Uitval of onderhoud van sprinklerinstallatie;
•  Het garanderen van de veiligheid op evenementen;
•  Het waarborgen van veiligheid op de werkvloer;
•  Dakwerkzaamheden, zoals dakdekken;
•  Bij onderhoud aan uw bedrijfspand, waarbij installaties worden uitgeschakeld of er extra veiligheidstoezicht nodig is.

 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.  S2N is  24/7 bereikbaar voor advies over uw brandveiligheid en brandpreventie issues. Onze brandwachten zijn landelijk inzetbaar en binnen twee uur bij u op locatie om uw project of bedrijf veilig te stellen.

 

DIRECT EEN BRANDWACHT INHUREN

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook:

Bedrijfsbrandweer

ERT (Emergency Rescue Team)