Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Brandwacht inhuren: in 2 uur brandwachten op locatie

Rijksgediplomeerde brandwachten van S2N huren: brandveiligheid- en preventie voor bedrijven. In 2 uur op locatie in Nederland. 24/7 bereikbaar via 088 11 20 600.

Brandwacht

Effectieve incidentbestrijding in de industrie

Een incident wilt u te allen tijde voorkomen. Maar als het toch misgaat, wilt u dat er een team klaarstaat om het incident zo effectief mogelijk te bestrijden. De veiligheid van de mensen en het behoud van de waardevolle dingen, daar gaat het om! S2N staat 24/7 klaar om hierbij te helpen.

S2N brandweermensen zijn gepassioneerd, vakbekwaam, bezitten alle benodigde diploma’s en kunnen direct worden ingezet. In alle omstandigheden en in alle gevraagde brandweerfuncties. Zo staan we klaar voor een situatie waar elke seconde telt.

Wanneer brandweermensen worden ingehuurd bij S2N, wordt er tevens voldaan aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij en toezichthouder. S2N levert professionele brandweerveiligheidsdiensten volgens de geldende normen vanuit de wetgeving. U kunt ons ook inschakelen voor advies of het huren van brandweerwachten bij onderhoud aan uw bedrijfspand, advies bij installatie en openbare voorzieningen.

DIRECT EEN BRANDWACHT INHUREN

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom schakelt u een brandwacht in?

Om diverse redenen kan het zijn dat u een brandwacht of brandweerman nodig heeft voor uw organisatie, pand of publieke ruimte. In onder andere de volgende situaties kunt u een brandwacht inhuren:

•  Een bouwkundige aanwijzing
•  Uitval of onderhoud van een brandmeldinstallatie (BMI)
•  Uitval of onderhoud van sprinklerinstallatie
•  Een aanvulling op bedrijfsbrandweer of publieksbrandweer
•  Het garanderen van de veiligheid op evenementen
•  Het waarborgen van veiligheid op de werkvloer
•  Dakwerkzaamheden, zoals dakdekken
•  Bij onderhoud aan uw bedrijfspand

Het gaat om de brandveiligheid van uw locatie of gebeurtenis. Organisaties dienen aan diverse veiligheidsnormen te voldoen. Wanneer dat (tijdelijk) niet het geval is, kunt u een beroep doen op ons brandweerpersoneel.

Brandwacht huren op locatie

Organiseert u een evenement, feest of heeft u een project waarbij u een brandwacht nodig heeft? De veiligheid van bezoekers is van groot belang. S2N waarborgt de brandveiligheid en brandpreventie tijdens evenementen bij u op locatie. Onze brandwachten houden toezicht op de brandveiligheid van bijvoorbeeld een partij, feest of concert. Binnen twee uur zijn we op iedere locatie in Nederland en bieden we zowel private als publieke brandweerversterking waar nodig.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. De brandwachten van S2N zijn 24/7 bereikbaar voor advies over brandveiligheid en -preventie, en het inhuren van gekwalificeerde brandwachten.Daarnaast zijn we landelijk inzetbaar en binnen twee uur bij u op locatie om uw project of bedrijf veilig te stellen.

DIRECT EEN BRANDWACHT INHUREN

 

 

 

 

 

Bekijk ook:

Bedrijfsbrandweer

ERT (Emergency Rescue Team)