Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Brandwacht inhuren: in 2 uur brandwachten op locatie

Rijksgediplomeerde brandwachten van S2N huren: brandveiligheid- en preventie voor bedrijven. In 2 uur op locatie in Nederland. 24/7 bereikbaar via 0180 397 124.

Brandwacht

Brandwacht

Voor het inhuren van professionele brandwacht voor uw bedrijf of project, kunt u bij S2N terecht. S2N biedt repressieve brandwachten aan. Dit betekent dat al onze brandwachten minimaal in het bezit zijn van een Rijksdiploma Manschap, medisch gekeurd zijn en voldoen aan leidraad oefenen. Dit zijn de binnen de brandweer geldende eisen om repressief ingezet te kunnen worden.

 

Een brandwacht inhuren bij S2N betekent een juiste brandwacht die vereist is door de verzekeringsmaatschappij of de toezichthouder. Kies voor professionele brandveiligheid volgens de geldende normen vanuit de wetgeving en neem contact op met S2N. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor advies over brandveiligheid en -preventie en voor het inhuren van gekwalificeerde brandwachten

DIRECT EEN BRANDWACHT INHUREN

 

 

 

 

 

 

 

 

Een brandwacht inhuren

Om diverse redenen kan het zijn dat u een brandwacht of brandweerman nodig heeft voor uw organisatie, pand of publieke ruimte. In onder andere de volgende situaties kunt u een brandweer inhuren:

 

 

In beginsel draait het om de brandveiligheid van een locatie of gebeurtenis. Organisaties dienen aan diverse veiligheidsnormen te voldoen. Wanneer dat (tijdelijk) niet het geval is kan men een beroep doen op ons brandweerpersoneel.

 

Brandwachten 24/7 beschikbaar

Bij S2N kunt u 365 dagen per jaar terecht voor het inzetten van brandwachten. Onze ervaren brandwachten beschikken over ruime kennis op het gebied van brandveiligheid en -preventie en zijn 24 uur per dag per telefoon te bereiken. Daarnaast zijn we landelijk inzetbaar en binnen twee uur bij u op locatie om uw project of bedrijf veilig te stellen.

 

Brandveiligheid en brandpreventie voor bedrijven

S2N is dé partner op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie voor uw bedrijf. Voor advies of het huren van brandwachten bij onderhoud aan uw bedrijfspand, installatie of voor openbare voorzieningen zijn we op ieder moment van de dag bereikbaar. Bovendien zijn onze brandwachten voorzien van de benodigde diploma’s, certificaten en keuringen om u als ondernemer te voorzien van professionele brandveiligheidsdiensten.

 

We staan garant voor de brandveiligheid volgens de geldende normen vanuit de wetgeving en leveren Rijksgediplomeerd, repressief brandweerpersoneel in diverse functies. Ook voor advies over de brandveiligheid in uw organisatie S2N neemt u contact op met onze specialisten.

 

DIRECT EEN BRANDWACHT INHUREN