Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 11 20 600

Brandwacht binnen 2 uur op uw locatie

S2N helpt u met uw veiligheid. Wij leveren 24/7 rijksgediplomeerde brandwachten.

Brandwacht

Rijksgediplomeerde Brandwachten

Een incident wilt u te allen tijde voorkomen. Maar als het toch misgaat, wilt u dat een incident zo effectief mogelijk wordt bestreden. De veiligheid van de mensen en het behoud van de waardevolle zaken, daar gaat het om.

 

S2N staat 24/7 klaar om u te helpen.

S2N brandwachten zijn gepassioneerd, vakbekwaam, bezitten alle benodigde diploma’s en kunnen direct worden ingezet. Wanneer onze rijksgediplomeerde brandwachten worden ingehuurd door u, voldoet u aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij en toezichthouder. S2N levert professionele brandveiligheidsdiensten volgens de geldende normen vanuit de wetgeving. U kunt ons ook inschakelen voor advies of het huren van brandwachten bij onderhoud aan uw bedrijfspand, advies bij installatie en openbare voorzieningen.

Wanneer dient er een brandwacht ingezet te worden? 

Organisaties dienen per sector aan diverse veiligheidsnormen te voldoen. Wanneer dat (tijdelijk) niet het geval is, kunt u onze brandwachten inhuren. 

Er kunnen verschillende redenen zijn om een brandwacht in te zetten. U kunt denken aan onder andere de volgende situaties: 

•  Een bouwkundige aanwijzing
•  Uitval of onderhoud van brandmeldinstallatie (BMI)
•  Uitval of onderhoud van sprinklerinstallatie
•  Een aanvulling op bedrijfsbrandweer of publieksbrandweer
•  Het garanderen van de veiligheid op evenementen
•  Het waarborgen van veiligheid op de werkvloer
•  Dakwerkzaamheden, zoals dakdekken
•  Bij onderhoud aan uw bedrijfspand, waarbij installaties worden uitgeschakeld of er extra veiligheidstoezicht nodig is

 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.  S2N is  24/7 bereikbaar voor advies over uw brandveiligheid en brandpreventie issues. Onze brandwachten zijn landelijk inzetbaar en binnen twee uur bij u op locatie om uw project of bedrijf veilig te stellen.

 

DIRECT EEN BRANDWACHT INHUREN

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook:

Bedrijfsbrandweer

ERT (Emergency Rescue Team)