"S2N levert brandweerpersoneel aan Falck Fire Services. Niet enkel vaste mensen, maar ook een flexibele schil."

– Berthil van den Poll | Commercial Manager

Falck Fire Services en S2N zijn al jarenlang partners van elkaar. Falck Fire Services is een Deense organisatie, die sinds 2011 operationeel is in Nederland. Falck levert brandweeroplossingen, waaronder het faciliteren van bedrijfsbrandweren aan diverse organisaties.
Falck

"S2N levert brandweerpersoneel aan Falck Fire Services. Niet enkel vaste mensen, maar ook een flexibele schil. Door een deel van ons brandweerpersoneel bij S2N te betrekken creëren wij voor onszelf flexibiliteit in onze bedrijfsvoering. S2N schakelt snel en de mensen zijn zeer oplossingsgericht. Het geeft ons een gerust gevoel dat we S2N “achter de hand hebben” bij personele uitdagingen.

Het is belangrijk om met elkaar goed af te stemmen welke eisen er worden gesteld aan het personeel wat op dat moment nodig is bij de opdrachtgever. Als dit duidelijk is kan S2N de juiste mensen benaderen en inzetten.

Wij zien S2N niet alleen als leverancier, maar ook als partner. Wij hebben een partnership voor “nubrandblussen.nl” en ook op andere gebieden helpen S2N en Falck elkaar om tot de meest efficiënte oplossing te komen voor onze klanten."

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op