Sitech Services helpt het brandweerpersoneel.

"S2N is echt flexibel en zorgt dat altijd de juiste mensen beschikbaar zijn"

– Wim Tholen | Manager Operations Dagsupport

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie om te groeien en zich te ontwikkelen. Of het nu gaat om optimale (brand)veiligheid, een compleet georganiseerde stop, ultieme procesoptimalisatie of een efficiëntere infrastructuur. Sitech zet expertise en innovatie in als tools om voorop te lopen.
BU Fire Brigade & Security van Sitech Services

De bedrijfsbrandweer is een groot onderdeel van Sitech Services en verzorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week, industriële brandweerzorg op de Chemelot site in Geleen. De bedrijfsbrandweer beschermt mens en fabriek en zij doet er alles aan om de gevolgen van incidenten voor omgeving en milieu te beperken. 

"S2N levert brandweerpersoneel aan ons en zorgt voor de flexibele beschikbaarheid van de brandweer door het leveren van rijksgediplomeerde brandwachten. Zij zorgt voor invulling van verschillende brandweerfuncties met de juiste opgeleide medewerkers voor onze brandweer en omdat S2N rijksgediplomeerde brandwachten levert, zijn zij uniek t.o.v. andere leveranciers, die vaak alleen maar brand- en veiligheidswachten leveren. S2N is echt flexibel en zorgt dat altijd de juiste mensen beschikbaar zijn."

Op de vraag waar S2N in zou kunnen verbeteren, antwoordt Wim:

“Voor de bedrijfsvoering van Sitech dienen de mensen van S2N ook VCA en het diploma flensmonteur te hebben. Niet iedereen heeft dit. Als de mannen allemaal deze opleidingen zouden behalen, zou de dienstverlening nog completer zijn. Dat terzijde zou ik S2N zonder twijfel aanbevelen bij andere organisaties.”

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op