Zijn er risicovolle werkzaamheden in een besloten ruimte? Dan heeft S2N een Emergency Rescue Team paraat staan voor de veiligheid in uw organisatie.

Inzet ERT in uw organisatie

Vinden er risicovolle werkzaamheden plaats in besloten ruimtes? Dan heeft S2N een Emergency Rescue Team paraat staan voor de veiligheid in uw organisatie.

oor deze noodsituaties dienen reddingsprocedures enĀ  -middelen en veiligheidspersoneel beschikbaar te zijn. S2N heeft alles in huis om u te helpen.

Wij staan paraat!

Bij het werken in besloten ruimtes dient men extra voorbereid te zijn op calamiteiten, omdat personen moeilijk gered kunnen worden. Personen kunnen onwel worden of gewond raken terwijl ze in een besloten ruimte aan het werk zijn. Voor deze noodsituaties dienen reddingsprocedures en  -middelen en veiligheidspersoneel beschikbaar te zijn. S2N heeft alles in huis om u te helpen. 

Ons Emergency Rescue Team bestaat minimaal uit drie personen en is gespecialiseerd in het redden van personen uit besloten of moeilijk bereikbare ruimtes. De teamleden zijn allemaal Manschap opgeleid en daarnaast zijn zij speciaal opgeleid als Confined Space Rescue Operator (CSRO). Het team heeft de beschikking over professioneel materieel om de werkzaamheden uit te voeren. Het team staat onder leiding van een Confined Space Rescue Technician (CSRT).

Reddingsplan voor optimale voorbereiding

Zijn er risicovolle werkzaamheden in uw organisatie en wilt u S2N hierbij laten assisteren, dan zorgen wij dat er van tevoren voor dat er een reddingsplan opgesteld wordt waar zoveel mogelijk aspecten ten behoeve van de veiligheid en een eventuele redding in worden opgenomen.

Onze mensen zijn gediplomeerd en gecertificeerd, zoals u van ons gewend bent. 

S2N beschikt over een voortuig met alle benodigheden, wat nodig zou kunnen zijn bij een redding uit een besloten ruimte.

Voertuig met alle middelen

S2N beschikt over een voertuig met alle benodigde equipment, wat nodig zou kunnen zijn bij een eventuele redding uit een besloten ruimte.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht