Onze brandweer professionals bewaken uw brandveiligheid.

Brandwachten

Organisaties dienen aan diverse veiligheidsnormen te voldoen. Als dat tijdelijk niet mogelijk is, kan er een beroep worden gedaan op S2N fire & rescue. Bijvoorbeeld bij storing van, uitval van of onderhoud aan de brandmeldinstallatie of sprinklerinstallatie of als andere brandveiligheidsvoorzieningen niet functioneren of niet aanwezig zijn, bewaken onze brandweer professionals uw brandveiligheid.

Het personeel van S2N is gepassioneerd, vakbekwaam, zijn rijksgediplomeerd manschap en kunnen direct ingezet worden.

Rijksgediplomeerde brandwachten

S2N brandwachten zijn gepassioneerd, vakbekwaam, zijn rijksgediplomeerd manschap en kunnen direct worden ingezet. Wanneer onze rijksgediplomeerde brandwachten worden ingehuurd door u, voldoet u aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij en toezichthouders.

Alle rijksgediplomeerde brandwachten van S2N zijn minimaal Manschap opgeleid. Zij hebben door hun ervaring ruime kennis op het gebied van brandveiligheid en kunnen zeer zelfstandig en besluitvaardig optreden. 

Brandwacht houden ook toezicht op de brandveiligheid als u op het dak aan het werk bent.

Wanneer heb ik een Brandwacht nodig?

U dient als bedrijf aan diverse veiligheidsnormen te voldoen. Dit verschilt per sector, maar wanneer bepaalde brandveiligheidsvoorzieningen niet werken levert S2N rijksgediplomeerde brandwachten, die toezicht houden op de brandveiligheid in uw pand.

Ken jij de verschillende brandwachten?

Voor verschillende situaties worden veiligheidsfunctionarissen ingezet. Vaak worden deze allemaal brandwacht genoemd. Maar, klopt dat wel?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op