S2N levert repressieve brandwachten in Groningen voor evenementen, projecten of bedrijfspanden.

Brandwacht Groningen

Voor ieder evenement, project of bedrijfspand in Groningen levert S2N repressieve brandwachten. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten komen op locatie en waarborgen de brandveiligheid 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij risicovolle situaties. Op die manier minimaliseert u de kans op incidenten, waardoor alle activiteiten veilig verlopen.

Waarom kiezen voor S2N

  • Professionele brandbeveiliging die voldoet aan de wettelijke normen

  • Rijksgediplomeerde, repressieve brandwachten 24/7 tot uw beschikking

  • Op locatie binnen 2 uur in en rond Groningen

  • Voldoe aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen en vergunningverleners

Als u voor een evenement, bedrijfspand of project in Groningen een brandwacht nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 088 – 11 20 600 en binnen twee uur ter plaatse. Daarnaast bieden we advies over brandveiligheid en maatregelen omtrent brandpreventie.

De specialisten van S2N staan 24/7 voor u klaar voor de brandveiligheid

Wanneer heeft u een brandwacht nodig?

Er zijn bepaalde situaties waarin u als eigenaar of organisator verplicht bent om een brandwacht in te schakelen, die toeziet op de brandveiligheid en een veilig verloop van de situatie. Enkele organisaties die dit eisen zijn verzekeringsmaatschappijen, toezichthouders, vergunningsverstrekkers en de algemene wetgeving. Hiervoor kunt u een beroep doen op de diensten van S2N. Wij leveren repressieve brandwachten die de brandveiligheid waarborgen, zodat u aan alle veiligheidsnormen voldoet. Enkele situaties waar een brandwacht vereist of aan te raden is, zijn als volgt

Een repressieve brandwacht inhuren

Alle brandwachten die we namens S2N leveren zijn Rijksgediplomeerd en doen dienst als repressieve  brandwacht. Dat wil zeggen dat ze een interne opleiding bij een brandweerkorps hebben voltooid. Hierdoor hebben ze ruime ervaring met brandbestrijding, hulpverlening en omgang met gevaarlijke stoffen en adviseren ze u over het verbeteren van de brandveiligheid. Alle repressieve brandwachten worden regelmatig gekeurd, waarmee ze aantonen nog steeds zeer vakbekwaam te zijn. Een dergelijk opgeleide brandwacht is nodig, omdat verzekeringsmaatschappijen en vergunningsverstrekkers bij evenementen en risicovolle situaties hoge eisen stellen aan de maatregelen die u als organisator of eigenaar neemt.

Brandwacht in Groningen en omstreken

Wilt u een brandwacht inhuren in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u daarnaast graag van advies omtrent de brandveiligheid. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch te bereiken via 088 – 11 20 600. U kunt ook direct en offerte aanvragen voor een brandwacht.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht