S2N levert repressieve brandwachten in Rotterdam.

Brandwacht Rotterdam

Heeft u repressieve brandwachten nodig in Rotterdam? S2N levert Rijksgediplomeerde brandwachten op locatie voor de brandveiligheid van uw bedrijf of evenement. Ook bij onderhoud aan uw pand of bij risicowerkzaamheden staan onze brandwachten 24/7 voor u klaar om de locatie of het project veilig te stellen, zodat u de bedrijfsprocessen kunt continueren.

Waarom kiezen voor S2N?

  • Voldoe aan de veiligheidseisen van de wetgeving, verzekering en toezichthouder

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

  • Binnen 2 uur op locatie in Rotterdam

  • Professionele Rijksgediplomeerde brandwachten

Voor advies over de brandveiligheid van uw bedrijf of voor het inhuren van een brandwacht in Rotterdam bereikt u ons 24/7 via 088 - 11 20 600. Binnen 2 uur zijn we bij u op locatie om de veiligheid te waarborgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of huur direct een repressieve brandwacht in.

Pragmatische aanpak en daadkrachtig optreden wanneer elke seconde telt. Dat is S2N.

Enkele voorbeelden wanneer u een brandwacht inschakelt:

Een brandwacht huurt u in wanneer er extra maatregelen vereist zijn voor de brandveiligheid van uw bedrijf, pand of evenement. In sommige situaties is extra toezicht verplicht door de wetgeving, toezichthouder of verzekeringmaatschappij. Met repressieve brandwachten voldoet u aan de veiligheidsnormen en waarborgt u de veiligheid van de locatie en de mensen. Een brandwacht schakelt u onder andere in bij:

Rijksgediplomeerd brandweerpersoneel huren

Rijksgediplomeerde (repressieve) brandwachten zijn uiterst bekwaam en ervaren met brandbestrijding, gevaarlijke stoffen en hulpverlening. Zij moeten voldoen aan strenge eisen en zich laten keuren door middel van (fysieke) tests. Daarnaast is een repressief brandwacht gekeurd door de overheid. Zo’n brandwacht is door diverse instanties vereist bij brandgevaarlijke situaties.

Brandwacht op locatie in Rotterdam

Voor meer informatie of voor het huren van een brandwacht in Rotterdam kunt u contact met ons opnemen. We staan 24/7 voor u klaar op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Neem contact met ons op via 088 - 11 20 600 of huur direct een brandwacht in via onderstaande button.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht